Roel en de kleine revolutie

Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten

A la Carte

De luisteraar is degene die beslist in 'A la Carte'

Deel 1, het voorgerecht, wordt voor u geserveerd door Micheline & Erwin met hun keuze uit het prachtige repertoire van Brel, Piaf & Trenet.

Na de pauze wordt het hoofdgerecht opgediend waarin u, het publiek, ter plekke een keuze maakt uit een lijst met liederen geselecteerd uit cd's van Micheline & Erwin: Chocolat , La Musique en Crème de la Crème . De repertoirelijsten worden voorafgaand aan het concert uitgedeeld. Als toetje kiest u songs die Micheline & Erwin ter plekke uit hun mouw schudden: van Dolly Parton & Carole King tot The Beatles & Bowie.

Micheline schitterde aan de zijde van Zjef Vanuytsel in de theatertour ‘ Lief en Leed'. Haar eerbetoon aan Zjef voor de Eregallerij van 'Radio 2' werd een hit : 'Ik weet wel mijn lief' in virtueel duet, haalde de top 10.

Haar Brel vertolkingen worden wereldwijd geloofd, en momenteel scoort ze in Vlaanderen en Nederland met 'Brel & Brass' een programma met heuse harmonieën en fanfares.

Deze chansonnière is ook haar eigen muzikale meisje. Samen met haar fenomenale sparring partner op gitaar Erwin van Ligten reisde Micheline de afgelopen jaren succesvol de wereld rond en werd buiten Nederland & België met open armen ontvangen in Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Op het vermaarde Schotse Fringe Festival in Edinburgh gooide ze gedurende meerdere edities hoge ogen en was de favoriet van pers en publiek. Daar werd onze Belgische nachtegaal bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award. .

Een klassevol én verrassend programma!

‘This, in a nutshell, is five-star quality entertainment' (The Scotsman), 'Bewitchingly full-strength Van Hautem' (The Herald Scotland), 'Mesmerizing performance' (Edinburgh Spotlight), 'Fantastically engaging' (Broadway Baby), ‘A thoroughly enjoyable show' (One4Review).

www. michelinemusic.com

Klik hiervoor pdf