De Lassies

Lenny Kuhr

GEKUST DOOR DE EEUWIGHEID

Lenny Kuhr heeft er een carrière van 50 jaar opzitten, maar de inspiratie is nog niet uitgedoofd. En de zin om op te treden evenmin. Zij blijft de troubadour die het land rondtrekt om een verhaal te vertellen. Een positief verhaal met hartverwarmende liedjes. ‘Gekust door de eeuwigheid’, naar het gelijknamige boek, is een aangrijpende theatershow, intens, spannend en inspirerend. Lenny Kuhr voelt zich steeds het best thuis op kleine, intieme speelplekken, zo dicht mogelijk bij het publiek dat elke ademtocht kan voelen.
Haar innemende persoonlijkheid en de muzikaliteit van haar muzikanten, Reinier Voet op gitaar en Misha Kool op basgitaar, zorgen voor een unieke voorstelling.

Lenny Kuhr :
‘Deze voorstelling steunt op twee pilaren. De ene is het diepe heimwee dat ik als kind voelde en dat de grondtoon is van ieder mens. De tweede pilaar is: waar trekt dat heimwee ons naar toe? Een spannende ontroerende en vitale voorstelling die menig hart zal raken, zowel om de inhoud en de zeer persoonlijke verbindende teksten als door de muziek die zich zeer transparant, vurig en verfijnd laat horen. Er wordt met minimale geluidsversterking gewerkt. Links en rechts van mij staan mijn fysieke steunpilaren waar ik niet over hoef op te scheppen, want dat ze briljant zijn, dat is te horen. Rechts van mij Reinier Voet op gitaar en links van mij Mischa Kool op basgitaar.’

Reacties op de theatertour ‘Wie ben je' (2014 - 2015)

'Je hebt mijn ziel geraakt, mijn hart getroost en mijn zinnen verzet' Miranda van Kralingen
'Ik zag je nooit zo goed! Wat een prachtig intens programma en wat een topmuzikanten! Een aanrader!' Kick van der Veer

Recensies:

Klik hier voor recensie ND
Klik hier voor recensie Haarlems Dagblad

Met:

  • Lenny Kuhr
  • Reinier Voet, gitaar
  • Misha Kool, basgitaar


Technisch: licht en geluid van de zaal, met eigen microfoons

www. lennykuhr.com

Klik hier voor pdf